Tuesday, 1 October 2013

BENARKAH PERUBAHAN AKAN MENJELMA DI BUMI MALAYSIA???

Tanpa Yang Lama Maka Tiada lah Yang Baru Namun Begitu Tiada Yang Baru Siapakah Yang Akan menyambung Wawasan Yang telah di Reka Dan Yang Telah Di Rencanakan..!!


Dengan mendukung cita-cita yang amat mulia inilah hadirnya seorang wiramuda dari Johor yang ingin mencurahkan jasa bakti beliau demi menyambung warisan yang telah dirangka begitu lama.

Walaupun tidak sebesar mana jasanya beliau kepada negara namun begitu apa salahnya memberi seruang dua untuk beliau buktikan apa yang akar umbi mahukan dan inginkan.
Akhirkata buka mata dan minda , ke manakah arah tuju Malaysia akan kita bawa. Sekarang kita gah dimata dunia dan tidak mustahil suatu hari nanti suara kita akan menjadi penentu seuatu keputusan dunia nanti . INSYAALLLAH !!

Berilah peluang kepada kami Anak Muda Malaysia demi memercukan kejayaan yang bakal dirangka demi Malaysia.. Malaysia Boleh !!


>>> Demi memperjuangkan sesebuah bangsa dan negara bukan nya dengan senjata biologi yang digeruni pada masa ini tetapi idiologi fdan pemikiran terbuka demi memertabatkan sesebuah bangsa dan negara itu yang kita perlukan.

Fisabillah, sahid dan perjuangan sejati tereletak didalam hati apa yang tersirat kita cuba tersuratkan agar Malaysia dan Dunia aman sejagat.No comments:

Post a comment